De Black Friday 2018, pe www.emag.ro, există o varietate bogată de jucării, destinate atât fetițelor cât și băiețeilor, care s-ar potrivi perfect în tolba lui Moș Crăciun, la prețuri convenabile pentru părinți.

 

5 jucării destinate fetițelor

Păpușă interactivă IMC, Babywow Emma - 199,99 lei

Babywow Emma este o păpușică  interactivă, care învață să vorbească. Emma învațăa în 3 etape, prima dată vă spune doar cuvinte foarte simple, în a doua etapă va începe să spună cuvinte mai complicate, iar la final o să spuna fraze, propoziții. Cu cât mai mult vorbești cu ea, cu atât mai mult o să învețe.

Este capabilă să învețe 150 de cuvinte, fraze, propoziții. 

Set Vampirina, Rucsac cu accesorii - 99,99 lei

Acest set adorabil are un rucsac din plastic care arata exact ca cel pe care Vampirina îl poartă în animație. Fanii Vampirina se vor bucura de colierul de lumină și sunet Vampirina, ochelari de soare și accesoriile de păr - aripi de liliac cu sclipici. Setul vine, de asemenea, cu un breloc Caroline și 2 foi cu autocolante.

 


Bucătărie copii Smoby, Disney Princess cu accesorii - 199,99 Lei

Bucătăria dispune de chiuvetă, cuptor, rafturi și 19 accesorii, printre care tacâmuri și farfurii.


Căsuța Familiei de păpuși din Lemn, cu mobilier Krista® - 136,85 Lei

Include obiecte de mobilier, mini figurine colorate, șuruburi. Căsuța poate fi asamblată și dezasamblată cu ajutorul șuruburilor din lemn, chiar de către copil, iar mobila și figurinele pot fi puse în orice loc din căsuță. 

Orga electronică interactivă Bontempi în limba engleză - 199,99 Lei

Orga cu 32 de clape și microfon este un instrument muzical, educativ și interactiv prin intermediul căruia copiii vor învăța să recunoască 7 sunete, 7 stiluri muzicale și 7 melodii preînregistrate. O voce jucăușă îi va ghida pe copii să facă primii lor pași în lumea muzicii. 

 

Top 5 jucării pentru băieței


Mașinuță RC Hot Wheels, Focul Dragonului 1:16 - 99,99 Lei

Mașina prinde o viteză de până la 12 km/h, are lumini și sunete.

 


Kit robotic de construit Build a Bot, Dinozaur - 104,99 Lei

Build a Bot introduce copiii în lumea educației științifice prin natură, tehnologie și matematică. Construcția facilă, posibilitatea de asamblare și dezasamblare a pieselor, precum și de amestecare a acestora între seturi, permite celor mai mici să experimenteze lumea tehnologiei și garantează o distracție de neuitat.


Robot inteligent cu lumini, sunete și melodii - 199,00 Lei

Poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii inclusă în pachet. Acesta este capabil să danseze, să umble, să lupte sau să realizeze diverse mișcări (stânga/dreapta, înainte/înapoi). 

 


Quadcopter Syma X20, Negru - 99,99 Lei

Noua dronă cu control de la distanță. Culoare: Alb. Drona are 6 axe giroscopice.

 

Trenuleț electric Globo, scara 1:87 - 109,99 Lei

Trenulet electric conține 50 piese printre care 2 gări, copăcei și semne de circulație.