Așa cum era de așteptat, românii au luat cu asalt de Black Friday 2020 site-ul eMAG, retailer-ul online având an de an cea mai variată gamă de produse. De această dată, reprezentanții companiei au dezvăluit că în ofertă se regăsesc peste 4 milioane de produse care au reduceri totale de 300 de milioane de lei!

De Black Friday, eMAG a decis să adauge în ofertă inclusive locuințe care sunt vândute de Arcadia Apartments Domenii și Cosmopolis, cea mai mare reducere fiind la un penthouse care până acum costa 600.950 de euro. Discountul este de 60.000 de euro, astfel că locuința situată la etajul 7 din 7, care are 184,66 mp utili, 5 camere, 3 băi, 2 balcoane și 1 terasă costă în Vinerea Neagră doar 540.950 de euro!

Ce ai de făcut pentru a putea cumpăra această locuință? eMAG oferă răspunsul: „Vizualizează ofertele. Lasă-ne datele tale în formularul de contact, din pagina de oferte, pentru fiecare opțiune aleasă. Așteaptă să fii contactat telefonic de dezvoltatorul imobiliar pentru a stabili împreună data vizionării. Nimic mai simplu”.

Nu rata reducerile de BLACK FRIDAY 2020! Toate promoțiile le găsești AICI